Välkommen till Brenderup Rental

Brenderup Rental ingår som en del av Brenderup Group vilken är Skandinaviens största – och en av Europas ledande – tillverkare av släpvagnar.

Vi utvecklar och producerar trailers för privat, semi-professionella och professionella användningsområden. Vi gör det enkelt för våra kunder att transportera deras båtar eller vattenskotrar till vattnet och stöttar era transportbehov för trädgård eller husrenoveringsprojekt. Vi gör det även enkelt för hantverkare att transportera alla deras verktyg och material till deras arbetsplatser.

Koncernen har 580 anställda på 3 produktions- och monteringsplatser samt säljkontor i Sverige, Norge, Danmark, Polen, Tyskland, Rumänien och Frankrike. Koncernen har en årlig omsättning på cirka 970 miljoner kronor och huvudkontoret är placerat i Malmö, Sverige.

Brenderup Rental är det marknadsledande varumärket inom traileruthyrning i Skandinavien och består av två koncept: trailers som hämtas och återlämnas vid samma plats och envägstrailers som tillåter olika platser för hämtning och återlämning.

Våra vagnar - Thule Rental