Flytta och transportera

Huv- och kåpvagnar, vagnar för smidig transport och hantering av gods som skall täckas eller låsas in. Förstärkt konstruktion, svetsade med varmgalvaniserade chassi som tillsammans med noga utvalda komponenter säkerställer optimal drift även i de tuffaste förhållanden. Hjulen är placerade på sidan, vilket ger en låg lasthöjd och tyngdpunkt för optimala köregenskaper.

Flexibla, robusta och rymliga skåpsläp med vindavvisande form för lägre bensinförbrukning och goda köregenskaper. Limmad kaross för hög hållfasthet och lång livslängd. Finns i högt och lågt utförande, med ramp eller dörr samt med enkel- eller boggiaxel. Hjulen är placerade på sidan vilket ger låg lasthöjd och tyngdpunkt för optimala köregenskaper.

Flakvagn med huv - CV1000

Flakvagn med huv

CV1000 har en modern strömlinjeformad huv med öppningsbar baklucka.

flytta-och-transportera
Boggi - CE160035

Boggi Skåpsläp

CE1600B hög med ramp eller dörrar. Boggi för tunga, volymkrävande transporter.

Skåpsläp - CE100035

Skåpsläp

CE350 hög eller låg med dörrar. Dörrar ger möjlighet för enkel in- och urlastning i trånga utrymmen samt tex. vid lastning och lossning med truck. Dörrhållare motverkar att  dörrarna blåser igen.

Skåpsläp med ramp CE100035

Skåpsläp

CE350 hög eller låg med ramp. Ramp ger möjlighet för enkel in- och urlastning då rampen även används som uppkörningsramp för smidig lastning och lossning av gods. Gasdämpare för säker och enkel ned- och uppfällning av ramp.

Flakvagn med huv - CV1000

Flakvagn med huv

CV1000 släpvagn med modern och strömlinjeformad glasfiberhuv, smidig släpvagn om du skall transportera gods som skall täckas eller låsas in. Vagnen kan även utrustas med tipp, för enkel lastning eller lossning av snöskoter, ATV, gräsklippare m.m.

Släpvagn med kåpa - LV1000

Släpvagn med kåpa

LV750/1000 robust släpvagn med överlägsen kapacitet. De 80 cm höga lämsidorna tillsammans med den 60cm höga glasfiberkåpan ger smidig åtkomst av gods inne i vagnen. Kåpan öppnas med hjälp av gasfjädrar som tillsammans med den sidohängda bakdörren gör släpet mycket flexibelt vid på- och avlastning.

Flakvagn med kåpa - L0751

Flakvagn med kåpa

L0751 med 60 cm hög glasfiberkåpa. Smidig kåpvagn med låg totalvikt som erbjuder väl skyddat och samtidigt lättillgängligt gods.


Sortiment